Något nytt jag testat ikväll. Lätt att fixa till och väldigt gott👌
Hittade receptet i tidningen Buffé och blev nyfiken😉
4 portionsbitar laxfilé utan skinn á ca 140 g
3 msk olivolja
1 tsk paprikapulver
1 liten citron
4 tortillabröd
6 körsbärstomater
2 msk hackad eller torkad dragon
salt, svartpeppar
Fetaoströra
1 dl matyoghurt, 10%
50 g fetaost
1 msk olivolja
Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop olivolja, paprikapulver, 1 tsk salt
och ½ tsk peppar och pensla på laxfiléerna.
Skär citronen i tunna skivor. Lägg ett par skivor i mitten på
varje tortillabröd. Lägg en laxfilé på varje bröd. Vik upp
kanterna och lägg i en form med bakplåtspapper.
Skär tomaterna i skivor och fördela på laxen. Strö över dragonen.
Ställ in i mitten av ugnen ca 15 minuter.
Mixa ihop yoghurt och fetaosten. Ringla över olivolja och
strö över peppar.
Servera gärna med en grönsallad eller potatissallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar