19 augusti 2020

Många gamla, fina hus finns det i stan.


 Här utanför de fina gamla husen på Hornsgatan var jag igår. Besökte en bank på motsatt sida. Idag måste det digitala fungera fullt ut. Det går snart inte att handla med pengar, bara kort som gäller. Gäller även allt annat som räkningar som skall betalas. Nu har jag fixat så att det skall fungera bra, även om en bank har driftstörning😉

Det var så mycket folk överallt fast skolor och många börjat jobba🤔 helt otroligt. Inte märktes det att covid-19 finns hos oss. Måste säga att de flesta skötte avstånden bra, kändes bra👏.

Idag har det gått en del tid åt att få ordning på FB. Kunde inte logga in. Alla lösenord jag testade ville inte vara med. Men med FB hjälp är det fixat och mitt konto är säkerställt igen!


6 kommentarer:

  1. husen är otroligt tjusiga! Det är så härligt med de gamla husen, mycket vackert i Stockholm, vi var i Strängnäs där fanns många gamla härliga hus, kul när de bevaras!
    HA Det jättefint STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så mysigt att de låter våra gamla hus vara kvar. Strängnäs och Eskilstuna har många fina områden i stadskärnan med låga gamla hus. Vi var ofta där och strosade runt.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera
  2. Ja det är verkligen fina gamla hus.
    Skönt att du fixat bankärendet, allt sånt måste ju fungera.
    Ha en fin dag. Kram ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Banker idag är ett minne blott. Allt får man sköta själv digitalt. Inga kontor som har kontanter. Vill man ta ut pengar från sitt konto får man beställa och hämta vid ett senare tillfälle🤔 Är det lika kontantlöst uppe hos er?
      Jag är så glad att de gamla husen finns kvar i stan.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera
    2. Jo det är besvärligt här också med bankerna. Hörde grannen så att dom kunde inte ta ut pengar om dom inte bokade tid före. Sen har dom knappt öppet heller. Sambon skulle på ett ärende o då var det bara öppet några timmar så då gick det inte. Tycker det är dumt med så korta öppettider.
      Tycker faktiskt man borde kunna ta ut pengar o även sätta in utan sånt krångel som det blivit ☹
      Ha en fin dag. Kram ❤

      Radera
    3. Det verkar vara slut på kundens behov. Nu mera är det bankerna som bestämmer hur vi skall få tillgång till våra pengar. Jag anser att varje person skall ha rättigheter att bestämma när och hur man vill besöka bankerna och sina pengar.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...