26 oktober 2019

Danska smörrebröd

Hejsan i regnvädret ☔ Igår var vädret lite trevligare. Solen visade sig och + 14 grader. Synd bara att det blåste som attans. Det blev i alla falla en tur med Skotten runt på Södermalm. Det var dags att lämna in lakanstvätten. Hämtas hem om en vecka, tvättade och manglade👌 Vi  fortsatte från Gotlandsgatan till Sofiagatan där gubben skulle handla . Sedan gick färden vidare mot  Folkungagatan och ner mot Londonviadukten där det finns en ICA Supermarket. Vi har bara besökt den 1 gång sedan vi flyttade in till stan. Men igår bestämde vi oss för ett besök som vi inte ångrade. Det var en väldig skillnad mellan denna butik och den som ligger närmare Götgatan där jag brukar handla. Har alltid ryckt det var en  bra ICA. men på sista tiden det fattats saker på hyllorna som jag behövt. Har jag frågat personalen varför det inte finns den varan på hyllan. så har svaret varit  leverantören har restnoterat, och vet inte när de kan leverera varan igen. På gårdagens ICA fanns varan på hyllan så de hade fått leverans. Det kommer att bli fler besök i gårdagens ICA.
På hemvägen blev det Folkungagatan mot Götgatan.
 Vi hade bestämt att stanna vid butiken som gör och säljer Danska smörrebröd. Vi har köpt smörrebröd där tidigare, och tyckte de var toppen.
Nu är det bara öppet på helgerna, resterande dagar håller butiksinnehavaren kurser.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att ni bestämde er för att gå in på den ica affären. Då fick ni köpa det ni behövde.
    Tråkigt när det inte finns det man vill ha.
    Smörrebröd har jag aldrig ätit.
    Ha en fin dag. Kram ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är det laddat i kylen med mat👌 Det är tråkigt när de inte sköter affären med att få hem varor. Gillar inte att de skyller på leverantören och inte talar om att de missat att beställa hem varorna. Smörrebröd är så gott. Testade en veg med rotselleri, supergod.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...