27 oktober 2019

Normaltid idag, äntligen!

 
Godmorgon!
Äntligen är det normaltid igen. Jag är ingen fans av sommartid, har aldrig förstått varför klockan skall ställas om. Nu äntligen har man gjort forskning om hur människan reagerar på svängningen mellan normaltid och sommartid. Det finns så mycket negativt för koppen, så jag hoppas att politikerna lyssnar på expertisen och bestämmer att vi skall ha normaltid året om.
Det är lika viktigt att lyssnar på läkare/forskar rapporterna om normaltid eller sommartid, som experter på miljön, och försöka göra rätt saker. Vad gäller omställning mellan normaltid till sommartid så vädjar forskarna att normaltid skall  bli permanent.Vi människor mår bäst av att återgå till normaltid, som vi alltid haft, vad jag minns.
Idag är det regn och rusk + 4 grader. Kan eventuellt bli snö vid 11-tiden☹ och - 1 grad.
Nu säger magen till om frukost☕

4 kommentarer:

  1. Nä att ställa om klockan är så onödigt. Skulle dom inte besluta hur det skulle bli med den frågan...har inte hört nåt mer om det? Sonen sa igår också att han vill ha vintertid.
    Ha en fin dag. Kram ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. De har inte bestämt ännu hur de vill ha det med tiden. Varje land skulle ju få bestämma om tiden, men det blev inte så. Det skall visst tas upp i EU. Vet inte om det blir innan våren, så vi slipper ändra tiden igen.
      Bra att sonen känner för vintertid! Vi har ju haft den tiden många år tidigare och det fungerade bra. Kossorna mjölkar lika bra vintertid, så det kan man sluta att skylla på.
      Ha en fin dag!
      Kram❤

      Radera
  2. Normaltid året runt ska det vara! Allt annat är dumt. Ryssarna har ju redan bevisat att permanent sommartid inte funkar så det vore väldigt dumt att upprepa det misstaget.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för besöket!
      Håller med dig! Får verkligen hoppas att vi får normaltid.

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...