22 maj 2020

Årets blomfärger i Stockholmstads alla krukor.

Så fina är Stockholms blomsterkrukor i år. Trevligt med dessa blomsterarrangemang varje år och med olika blommor och färger. 2020 är det dessa färger och Penséer i krukorna.
Det finns även 3 lika krukor vid solstolarna men syns inte
för stolarna är i vägen.

Solen skiner här även idag. Gårdagen var helt underbar. Vi tog en långpromenad, stannade till vid Mariatorget och köpt vårrullar med chilisås och satte oss på en bänk och åt i solen😎
Idag blir det " lugna gatan "och sätta ihop kökslampan som har varit nedplockad för putsning. Nu skiner mässing lampan, men vilket jobb med alla dela t o m små skruvmuttrarna.

Marmor

4 kommentarer:

  1. Det är så vackert med alla blommor. Ha det så fint! /Elisabeth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är roligt och vackert med blommorna som de fixar varje år i krukorna! Har även sett i år att de grävt ner massor av Tulpaner som blommar så fint i våra slänter.
      Ha en fin lördag!
      Kramen

      Radera
  2. Så fint med blommorna. Det ser så somrigt ut hos er:)
    Härligt att ni kan åka ut era svängar.
    Ha en fin dag. Kram ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varje år planteras det blommor runt om i Stockholm. Ny färgsättning varje gång. Det är mysigt att det blir varmare och varmare om dagarna, men lite sent i år. Vi har tappat hela maj som brukar ha sommartemperatur.
      Ha en fin dag!
      Kram♥️

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...