2 maj 2020

Långpromenad på Södermalm

Nu blommar Magnolian i Rosenlundsparken. Det var många solstolar lediga, de flesta besökare i parken satt på sofforna istället. Det blev en lång promenad för mig och gubben i solen. Vi gick ner till Årstaviken, det är så mysigt att promenera utefter vattnet.
 På gräsmattan vid Årstabron var det ett hav av blommande Tulpaner i olika färger, så vackert!
Det var lite sjöfåglar, såg ett And par och några ensamma And hanar.
Här stannade vi till och åt en snabblunch i solskenet.
Det var många som stannat till för att njuta av fika eller mat i solvärmen. Alla var noga med att hålla avståndet, både vid borden och i köerna.
Vi fortsatte mot Hornstull, passerade utebadet där många hade picknick.Sedan passerade vi golfbanan och fortsatte utefter Hornstullsstrand. Där det finns många restaurangeratt besöka.



Liljeholmsbadet
Nu är det dags att vika av hemåt.
 På Hornsgatan passerade vi dessa mysiga gamla hus på berget.
Det blev en 3 timmars promenad😎👏

4 kommentarer:

  1. 3 timmar, så skönt!
    Härligt väder ,-)
    Mysiga bilder, Allt är så vackert Magnolian är så vacker med finns ingen i närheten av oss, tyvärr. Bäst att passa på att njuta nu i den skira grönskan.
    Ha det fortsatt fint
    STOR KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
  2. Det är så vackert ute, träden står i blom, rabatterna blommar och skaplig temperatur i luften. Ser ut att bli en fin dag även idag. Kommunen har planterat många Magnoliaträd här på Södermalm, mest vita. Om några år kommer de att vara större och blomma mer.
    Ha en fin dag!
    Kram❤

    SvaraRadera
  3. Det blev en riktig långtur, så skönt.
    Ni har så fint i eran omgivning. Längtar till Stockholm när jag ser dina foton. Tur jag kan titta på dina bilder��. Ha en fin dag ❤

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var då mysigt ute. Härligt att det är vårvärmen nu. Södermalm är så mysigt. De gör mycket fint på gator och i våra parker. Årstaviken tröttnar jsg aldrig på.
      Ha det så bra!
      Kram♥️

      Radera

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...