15 maj 2020

Osäkert hur det blir framöver.


Covid-19 " nyckel " har jag döpt denna till. Den kom i brevlådan med ett brev som förklarade vad man kan använda den till i covid-19 tid. Trycka på hiss, bankomatknappar. portkoder, dörrklockor mm. Tror att det är en granne i porten som delat ut dem till oss. Igår meddelade FHM vad som gäller inför sommaren. Man kan få resa med bil ca 2 timmar från Stockholm. Vi måste tänka på att inte belasta sjukvården i något annat län, utan kan ta oss hem om vi blir sjuka. Inga utlandsresor verkar det bli, det skulle de återkomma med. Inreseförbudet har förlängts till den 15 juni. Det verkar inte bli någon mysig sommar, som det ser ut idag.
Jag tycker de ger en otydlig information om dagarna. Får de frågor, ger de inga svar utan skall återkomma. Det har de sagt många gånger men inge info. kommer. Någon som frågar, då blir svaret att det fortfarande är eftersläpningar. Bäst vore ifall de redovisade när de är i kapp med eftersläpningarna. Det är säkert många med mig som tycker att de skall testa även befolkningen. Det finns pengar avsatta för test, men de skickar inga dit. Nu hotar de bolag som skall utföra testerna att slå igen. Och många får fortsätta vara isolerade som kanske redan har haft covid-19. Många kommer säkert att tappa förtroendet för de myndigheter som håller information varje dag kl. 14.00. Den som ger bra svar och samtidigt förklarar bra är Björn Olsen från Uppsala universitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Valborgsmässoafton 2024 med ☀️ och 18 grader!

Hejsan alla vänner och besökare som tittar in i bloggen🌾🌹 Det känns det gått lång tid sedan jag bloggad. Har drabbats av blodförgiftning 2...