Gör din egen sats till 8 personer
Om du häller den på flaska och
förvaras i kylen håller dressingen sig 10 dagar.
2 äggulor
½ msk Dijonsenap
1 msk sardeller finhackade
¼ dl citronsaft
1-2 vitlöksklyftor finhackade
¼ Serrano chili finhackad
½ dl parmesanost, finriven
1 msk vitvinsvinäger
¾ dl olivolja
¾ dl matolja
1-2 msk vatten
salt och svartpeppar från kvarn
½ msk Dijonsenap
1 msk sardeller finhackade
¼ dl citronsaft
1-2 vitlöksklyftor finhackade
¼ Serrano chili finhackad
½ dl parmesanost, finriven
1 msk vitvinsvinäger
¾ dl olivolja
¾ dl matolja
1-2 msk vatten
salt och svartpeppar från kvarn
Gör så har.
Blanda äggulor, vitlök, chili , sardeller och senap i
matberedaren. ( Går även att vispa i bunke)
Droppa i oljan under ständig omrörning. Rör i parmesanosten. Tillsätt citronsaft och vinäger. Späd med vatten till lagom konsistens. Smaksätt med salt och peppar.
Droppa i oljan under ständig omrörning. Rör i parmesanosten. Tillsätt citronsaft och vinäger. Späd med vatten till lagom konsistens. Smaksätt med salt och peppar.
Kan var något att testa framöver .
SvaraRaderaKramar
Det tycker jag du skall göra. Dressingen är supergod.
RaderaKramis❤