27 mars 2018

En fullspäckad dag

 


Tulpaner i massor. Det märks att Påsken snart är här.

Det har varit en fullspäckad dag. Har varit på återbesök efter op. Jag har fortfarande inte fått tillbaka rösten. Skall gå till en öron näs och hals doktor och kolla mina stämband, en remiss skickades
 idag.
På hemvägen köpte jag jord till mina Orkidéer. Jag har planterat om dem i Orkidékrukor. Läste att de vill ha ljus till sina rötter. Dottern har stora kraftig Orkidéer i sitt burspråksfönster, de är planterade i stora glaskrukor.
Vi hörs igen!
 
Marmor

6 kommentarer:

 1. Hoppas det ordnar dig med dina stämband. Ha det så fint! /Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jobbigt att inte känna igen sin röst. När jag pratat ett tag så blir det jobbigt, då rösten är på väg att försvinna. Får hoppas de kan fixa till det.
   Ha det så fint!
   Kramen

   Radera
 2. Så jobbigt med rösten. Bra att du fick remiss. Kram ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ät det bara att vänta på att det kommer en kallelse😉 Och hoppas de kan fixa till det.
   Ha en fin dag!
   Kram❤

   Radera
 3. Tulpaner har jag köpt vår för mig då. Hopps dom kan hjälpa dig med rösten får tillbaka den helt. Det är en blomma jag inte klarar av att sköt.
  Kramar🐥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte också det var svårt i början med Orkidéer. Från vår till höst hade jag mina stå på vår inglasade balkong. Jag vattnade dem när vi var i stan. Det kom blomstänger och det blev så kraftiga blad. När vi flyttade hem från landet, så fick de flytta in och blommade väldigt länge👌 Den äldsta av mina Orkidéer är säkert 10-12 år. Testa någon gång, men vattna dem inte för ofta.
   Kramis🐥

   Radera